clam-2610321_1920.jpg

Terugverhaaltheater: vanuit het hart

Stel je voor: je hebt een sessie of een bijeenkomst en je wilt de opbrengsten vastleggen. Notulen zijn saai. Een verslag is teveel 'hoofd'. Tekeningen heb je al eens laten maken en zijn gaaf, maar een verhaal....hey! Dat heb je nog nooit geprobeerd. Tot nog toe dan...


Verbeelding, sensitiviteit, creativiteit en waardering

In mijn terugverhaaltheater ga ik voor jullie de verhalen opvangen, teruggeven en vastleggen. Ook wat niet gezegd wordt, verborgen zit in lichaamstaal en lastig onder woorden te brengen is. Ik vang vooral de parels. Daarvoor gebruik ik mijn verbeeldingskracht, sensitiviteit en creativiteit. En veelal De Reis van de Held om situaties en momenten te duiden. Waardering voor wat er is, is de rode draad. 

Wat voor soort verhaal wil je?

Daarna schrijf ik ze op. In elke vorm: een sprookje, een six-word-story, een verhaal voor video/film. Of heb je liever een leiderschapsverhaal? Misschien een verhaal dat vertelt waar je vandaan komt en naar toe gaat? Een die de gewenste verandering in beeld brengt? Ik sta overal voor open. Je kunt nooit genoeg verhalen hebben.

Met je verhaal aan de slag

Ik geef het woorden in alle vormen die je kunt bedenken. En help je om met het verhaal 'aan de slag te gaan'. Draait het om verandering? Om visie? Om ambities? Je kunt met mij alle verhaalkanten op. 

En dan omzetten naar een middel 

Als je wilt, help ik je ook met de uitwerking in een middel: video, animatie, print, digitaal...we komen vast op iets moois uit.